Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Під'їзди житлових будинків Житомира в якості експерименту буде прибирати приватна фірма
 
22-06-2012, 01:09  Суспільство

Під'їзди житлових будинків Житомира в якості експерименту буде прибирати приватна фірма

 
Як стало відомо журналістам, інформацію про те, що під'їзди будинків, що належать до ВЖРЕП № 8 Житомира, прибиратиме приватна фірма «Чистота» озвучив на сесії Житомирської міськради депутат Олександр Величко.

Озвучуючи думку житомирян, депутат зокрема підняв кілька питань:

- Яка потреба в залученні приватної фірми до роботи комунального підприємства;

- Як місто потім буде впливати на приватну структуру, в разі, якщо послуги будуть надаватися неналежним чином;

- Яка цінова політика в наданні послуг, враховуючи, що на сайті міської ради розмістили проект рішення про зміну тарифів у будинках ВЖРЕП № 8;

- Чи покращають послуги, якщо будуть працювати ті ж люди, що і в ВЖРЕП;

- Чому мешканці будинків не володіють інформацією про нового постачальника послуг.

Начальник управління житлового господарства міськради Світлана Пивоварова відповіла, що сьогодні проходить фаза реформування житлового сектора, і залучення фірми є експериментом.

За її словами, фірма буде надавати послуги краще, тариф при цьому знизиться. Також Світлана Пивоварова зазначила, що серед мешканців будинків почалося обговорення цього питання, на що депутат Величко повідомив про лист з десятками підписів людей, які виступають проти залучення іншої фірми, пояснюючи це передусім нерозумінням суті справи.

Депутат Величко, коментуючи ситуацію, запевнив, що в максимально стислі терміни розбереться з цим і надасть повну інформацію жителям будинків.

- Я - за здорову конкуренцію і підвищення якості комунальних послуг. Однак я проти введення людей в оману і вирішення питання за їх спинами, не враховуючи їх думки. Я - за чесність і відкритість у відносинах між владою і людьми - прокоментував депутат Величко.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!