Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найкращі овочі – в Станишівці!
 
1-02-2010, 19:38  Суспільство

Найкращі овочі – в Станишівці!

 
Найкращі овочі – в Станишівці!



Найкращі овочі – в Станишівці!

Коли приходиш на ринок з метою придбати овочі, особливо навесні, чомусь мимоволі віддаєш перевагу тим, що вирощені в Станишівці. Чи то почуте по телевізору про вирощування овочів з внесенням в ґрунт різних хімікатів, для кращого транспортування, чи просто – своє ж , поруч… Та як вирощуються ці овочі в ТОВ «Овочевий комбінат «Станишівка» і як впливає процес вирощування на довкілля не задумуєшся. Державною екологічною інспекцією в Житомирській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ «Овочевий комбінат «Станишівка», який розташований в с. Станишівка. Про це інформує прес-служба Мінприроди.

А виявилося , вході перевірки, що наш виробник порушує правила складування та зберігання склобою скла листового, відходи виробничо-технологічних процесів вирощування овочів, бадилля овочевого, пакувальних матеріалів і тари та побутових відходів ТОВ «Овочевий комбінат «Станишівка». Це призвело до засмічення власної земельної ділянки та орендованої земельної ділянки ДП «Автодормехбуд» ВАТ «Житомирінвест», і на якому грунті ростуть такі популярні серед населення нашого міста овочі?

Внаслідок засмічення земельної ділянки нараховані збитки в сумі 297 711 грн.

В зв’язку з тим, що розмір шкоди є значним, копії матеріалів перевірки та розрахунки розміру шкоди передані до прокуратури Житомирського району для подальшого реагування.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!