Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Вбудовані сканери штрих – коду
 
6-12-2018, 17:00  Економіка

Вбудовані сканери штрих – коду

 

Вбудовані сканери штрих-коду – це дуже зручне обладнання у торгівлі, що дозволяє просто і швидко відпускати товар на касах і одночасно вносити в комп’ютер дані про товар. Ці пристрої дуже компактні і привабливі, оскільки встановлюються практично у будь-якій касовій зоні, не заважають оператору і надають торгівельній точці естетичного сучасного вигляду.


Вбудовані сканери штрих – коду


Для чого потрібні вбудовані сканери штрих-коду?


Універсальність, надійність, зручність і висока продуктивність – ось основні причини, що пояснюють, чому вбудовані сканери штрих – кодів настільки популярні на ринку торгового обладнання. Вони прискорюють роботу касира, збільшують пропускну здатність торгової точки, а відповідно, підвищують прибутковість торгівельного бізнесу.


За типом оптичного модуля, вбудовані сканери бувають:


1. Світлодіодними. В даний вид вбудовується світлодіодна матриця, яка засвічує штрих-код, отримуючи його зображення. Бувають контактні та безконтактні. Перші відрізняються невеликим полем сканування та мінімальною дальністю сканування (до 2 –х см), при цьому коштують відносно недорого. Інші – можуть сканувати на відстані до 30-ти см, і мають більше широке поле сканування.


2. Лазерні. В основу зчитувального пристрою вбудований лазерний діод. Вони відрізняються хорошою якістю, швидкістю та підвищеною дальністю зчитування штрих – коду (до 10-ти м). При цьому ці прилади вважаються не найкращими в плані надійності, оскільки мають вбудовані рухливі елементи в оптичному модулі. Серед них виділяють багатоплощинні сканери. Вони наділені можливістю горизонтального та вертикального сканування. Також є особливий підвид – біоптичні сканери.


3. Image. Найсучасніші типи сканерів, здатні зчитувати лінійні та 2D коди на великій відстані, дуже міцні та надійні у використанні.


Біоптичний метод сканування


Особливості біотичного сканування в тому, що пристрій здатний зчитувати інформацію зі штрих-кодів як горизонтально, так і вертикально. Ці площадки працюють незалежно одного від іншого, що значно збільшує швидкість зчитування.


Крім того, якщо раптом одна площина виходить з ладу, то інша може виконувати сканування самостійно. Таким чином, у випадку поломки непотрібно закривати касу і перерозподіляти навантаження на інших операторів.


Переваги біоптичних сканерів ще в тому, що вони можуть сканувати штрих – коди під будь – яким кутом, а також розпізнавати його частково. Касиру не потрібно розрівнювати пакування, повертати товар у випадку пошкодження коду, а також виставляти товар прямо перед лазером. У пристрої також передбачені додаткові порти, є можливість підключити ще й ручний сканер. Це дуже зручно для роботи з великогабаритним товаром.


Часто біоптичні лазерні сканери встановлюють на POS –системах в касових зонах великих супер - і гіпермаркетів, де великий потік людей і є необхідність у високій швидкості сканування.


Придбати вбудовані сканери можна в нашому інтернет – магазині. Ми пропонуємо лише надійний товар від перевірених виробників. Ціна на сканери може відрізнятися, залежно від вибраної моделі. Якщо Ви сумніваєтеся з вибором, зателефонуйте, будь ласка, нашим менеджерам, вони обов’язково допоможуть.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!