Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Прайс – чекери сканери штрих-коду
 
5-02-2019, 15:41  Економіка

Прайс – чекери сканери штрих-коду

 

Прайс – чекери – це спеціальне торгівельне обладнання, яке встановлюють для оперативного зчитування штрих-коду на продукції, для отримання інформації стосовно ціни покупцем, в приміщенні магазину, без допомоги його працівників, що практично та зручно, переважно в гіпермаркетах, де вчасно замінити цінники на продукцію магазину проблематично. Для отриманні відомостей про ціну, достатньо лише штрих – код.


Технічні особливості, застосування


Пристрій робить можливим для покупця – самостійно дізнаватися про стан бонусного рахунку, нараховані бали, новини про знижки, акції. Апарат обладнаний екраном із сенсором, сканером штрих-коду, працює від електричної мережі.


Прайс – чекери сканери штрих-коду


Дане обладнання працює з різними ОС, але споживачі цих пристроїв надають перевагу версії Microsoft Windows. У прайс – чекера є внутрішня пам'ять, пристрій для сканування, програмні додатки, що покращують його роботу.


Використання


Прайс – чекери використовують для організації самообслуговування покупців в: універмагах, торгових центрах, гіпермаркетах, супермаркетах.


У прайс – чекерів є додаткова функція - вони показують різні пропозиції про акції, що приваблюють клієнтів.


Переваги прайс – чекерів


Багато кому з покупців не подобається, коли продавець наполегливо пропонує свою допомогу. Покупці надають перевагу самостійному вибору товару, без сторонньої допомоги, тому прайс – чекери незамінні помічники, які економлять час продавців, роблять кращим та якіснішим обслуговування.


Для цих пристроїв також характерна мобільність, їх можна встановити в будь – якому місці, що зручне для покупців. При монтажу також не виникне якихось проблем - достатньо розмістити прилад на стенд, закріпивши його.


Щодо технології сканування:



  1. Прайс – чекери мають різну систему зчитування штрих – кодів.

  2. Найефективнішими та найпрактичнішими системами є:

  3. Лазерна

  4. 2D (двомірна)

  5. Для лазерного сканера можливе моментальне зчитування інформації незалежно від відстані. Він простий в експлуатації, тому будь – хто може навчитися працювати ним.

  6. Двомірні 2D сканери штрих – коду здатні розпізнавати QR- коди. Завдяки сучасним технологіям отримання інформації, просто сканувати будь – які графічні зображення.

  7. В нашому інтернет – магазині можливо купити прайс – чекер за найвигіднішою ціною в Україні. Наші пропозиції - обладнання для торгівлі відомих світових виробників.


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!