Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Паркур в Бердичеві
 
26-05-2010, 18:53  Культура / Суспільство / Спорт / Випадки / ФОТОрепортажі / Відпочинок

Паркур в Бердичеві

 
Швидше за все, якщо ви чули про паркур, то ви і бачили, що є паркур насправді. Якщо ви витратите якийсь час на перегляд одних з кращих відеороликів про паркур, то у вас з'явиться якесь уявлення про нові способи пересування, і це буде непоганим початком.
'Паркур

Але також було б непогано ознайомитися з тим, як тренуються менш професійні трейсери, щоб ви могли зрозуміти різницю між людьми, для яких таке пересування вже стало природним і тими, хто ще знаходиться в пошуку нових способів пересування.
'Паркур

Паркур – дисципліна, яка допомагає людині розвиватися як фізично, так і духовно. Паркур – це мистецтво, мистецтво долати життєві і матеріальні перешкоди. Кожний вільний вибирати той шлях, який йому приємніший, а не той, котрий диктує йому кудись рухатися, розвиваючи свої навички: витривалість, силу, координацію, реакцію, швидкість, гнучкість шляхом фізичним навантажень.
'Паркур

Досягнення визначених цілей та завдань розкріпачує людей, дає впевненість у подальшому успіху та можливість крокувати сміливо по цій землі. У паркурі не потрібні колеса, не потрібні пристосування –тіло – запорука здоров'я та існування. Працюючи зі своїм тілом, хлопці стають сильнішими, спритнішими та кориснішими.
'Паркур

Хто знає, може навички, які трейсери розвивають шляхом регулярних тренувань, допоможуть їм, а може й тим, хто їх потребує більше. У Бердичеві процвітає паркур, молодіжний рух, в якому є лише одне обмеження – здоровий глузд.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!