Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі відбулися змагання зі спортивного бального танцю «Жовтневий вальс»
 
18-10-2010, 22:36  Культура

У Житомирі відбулися змагання зі спортивного бального танцю «Жовтневий вальс»

 
Вчора 17 жовтня в Житомирі за підтримки Благодійного Фонду Михайла Заславського з великим успіхом відбулися міські змагання зі спортивного бального танцю - «Жовтневий вальс - 2010».

У Житомирі відбулися змагання зі спортивного бального танцю «Жовтневий вальс»



Сотні житомирян, які відвідали в цей день спортивний комплекс «Динамо», насолоджувалися запальними танцями, які виконували підлітки всіх вікових категорій. «Динамівський» зал був повний - захоплені батьки аплодували своїм дітям, які танцювали латину та ча-ча-ча, знімаючи на камери і фотоапарати їхні виступи.

- Це справжнє свято, - захоплено розповідала нам житомирянка Ольга Красюк. - Подивіться на дітей, вони ніби літають. Це чудово, що у нас вирішили провести такі змагання - стільки позитивних емоцій, а маленькі танцюристи нарешті можуть показати всім те, чого вчили їх досвідчені педагоги-хореографи. Спасибі за це Фонду Заславського!

Особливий захват глядачів викликали виступи професійних спортивних танцюристів, які прибули з Києва на запрошення Фонду.

- Дивлячись на них, розумієш, до якої досконалості ми прагнемо під час занять і тренувань, - сказав учасник змагань Ігор Косовський. - Адже головне не кубки та не медалі. Головне - радість від правильно виконаного танцю, розуміння того, що праця і завзятість зроблять з тебе майстра.

Увечері, після вручення призів переможцям, діти ще довго не хотіли йти із зали, де тривав кількагодинний бал.

- Мій син недавно у футбольному турнірі брав участь, а сьогодні чудово танцював, - говорив журналістам Іван Гоч. - Добре, що є люди, яких хвилює здоров'я і спортивний розвиток молодого покоління. Адже, якщо розібратися, тільки вони по-справжньому думають про майбутнє Житомира.
За матеріалами «Журнал Житомира»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!