Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Біля центрального ринку міста Бердичева два індійці продавали свою музику
 
25-05-2012, 22:25  Культура

Біля центрального ринку міста Бердичева два індійці продавали свою музику

 
Одним з найважливіших культурних винаходів людства можна назвати довгий процес створення музики і музичних інструментів в тому вигляді, в якому вони дійшли до наших днів. При цьому кожен континент, кожна країна і кожен народ окремо в процесі свого розвитку створював свої національні мелодії і мотиви, які вже потім у процесі розвитку змішалися, давши світові нові напрями, які продовжують виникати і нині. Для кожної епохи характерна своя музика. Переживши період злету, вона поступається місцем новому модному стилю. Однак є музика, слухаючи яку співає душа - саме її могли послухати днями жителі міста Бердичева у виконанні справжніх індіанців, які в якості вуличних співаків організували виступ біля Центрального міського ринку.

Біля центрального ринку міста Бердичева два індійці продавали свою музику



Одягнені в свої національні костюми з пір'ям на голові, з древніми саморобними інструментами в руках під акомпанемент мотивів що лунали з колонок вони створювали навколо себе неповторну, чарівну ауру музики самої природи - настільки чистою і трепетної була мелодія. Не дивно, що звуки музики привернули велику кількість бердичівлян що проходили повз, які стояли зачаровані, забувши про те, що буквально кілька хвилин тому вони поспішали по, здавалося б, важливих справ.

Біля вуличних артистів стояла баночка, куди кожен бажаючий міг кинути в фонд виконавців ту суму грошей, яку вважав би потрібною. До слова сказати, деякі бердичівляни були дуже щедрі по відношенню до індіанців, кидаючи купюри такого номіналу, що самим молодим і талановитим виконавцям міського БК довелося б роздягнутися і довго махати принадами, щоб заробити хоча б половину. А тим часом обличчя індіанців залишалися незворушними - вони так само мовчки робили свою справу, даруючи Бердичеву національну музику далекої екзотичної країни. Тут же, перед обличчями людей, що стоять в натовпі, махав дисками із записом пісень групи ще один учасник вуличного концерту, пропонуючи купити ліцензований компакт-диск, який навряд чи можна скачати з Інтернету або знайти у друзів.

У той же час редакції газети «Бердичів Діловий» вдалося дізнатися, що на даний момент деякі досить відомі жителі нашого міста Бердичева ведуть переговори з вуличними виконавцями про те, щоб ті дали благодійний безкоштовний концерт у міському Палаці культури ім. Шабельника. І, за попередніми даними, індіанці вже навіть дали свою згоду - залишилося тільки обговорити деякі деталі майбутнього виступу і призначити день для проведення концерту.
Денис ЗАРЕМСЬКИЙ
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!