Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі чоловік розстріляв сусіда з травматичного пістолета.
 
30-05-2010, 00:07  Суспільство / Кримінал / Випадки / Відпочинок

У Житомирі чоловік розстріляв сусіда з травматичного пістолета.

 
Конфлікт виник між двома чоловіками, що жили в сусідніх під'їздах.

Близько десятої вечора Олексій (ім'я змінено) повернувся додому. Свій «Жигуль» він припаркував біля під'їзду, маючи намір вранці наступного дня вирушити на риболовлю. Вийшовши з машини на нього налетів його підпилий сусід – Микола (ім'я змінено). Звук працюючого двигуна машини розбудив його дитину та і взагалі «ставити автомобіль біля під'їзду – нема чого».
'У

Слово за слово, Микола дістав з кишені травматичний пістолет і відкрив стрілянину.

З відстані півтора-два метри всі випущені п'ять чи шість куль потрапили в ціль. Стікаючий кров'ю Олексій заповз у свій під'їзд, а Микола спокійно відправився додому.

Подія обурила сусідів і ті кинулися викликати міліцію та швидку допомогу. Прибулий на місце події наряд «Беркуту» взявся за роботу. Частина патруля відправилася прочісувати мікрорайон, розшукуючи Миколу, що встиг втекти. Частина залишилася на місці події опитувати свідків і чекати бригаду оперативних працівників.
'У

Рутинну роботу трохи пожвавила дружина Миколи, що вийшла зі своєї квартири.

Жінка заявила, що її чоловік поїхав у відрядження ще два дні тому, що сусіди все придумали, і ніякої зброї в її домі ніколи не було. Посварившись з сусідами, вона взялася і за співробітників «Беркута».

Боєць, який охороняв до приїзду оперативників місце, куди впали відстріляні гільзи, не дозволив дамочці, що розбушувалася, протоптати прямо по ним. Його дії викликали у нетверезої дами просто неадекватну реакцію. Вона накинулася на хлопця з кулаками. Усмирити жінку, що не на жарт розійшлася, з великими труднощами вдалося двом патрульним та прибулим сусідам.
'У

«З жінками завжди складніше, - поділилися своїми спостереженнями беркутівці, - вони часто пускають в хід і нігті, і підбори. А спробуй її зачепи, відразу в крик «Я жінка!» З чоловіками набагато простіше».

У цей вечір затримати стрілка так і не вдалося. Однак, в тому що його зловлять найближчим часом, співробітники міліції не сумнівалися ні хвилини.

За матеріалами "Журнал Житомира".

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!