Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Пересічному українцеві світить банкрутство
 
1-07-2010, 17:31  Суспільство

Пересічному українцеві світить банкрутство

 

Пересічному українцеві світить банкрутство


'Пересічному



Україна може скористатися європейським досвідом і ввести процедуру банкрутства для звичайних громадян.

Ці заходи, на думку фахівців, відновлять процедуру платоспроможності рядових українців і, тим самим, зменшать кількість довічних боржників. У США на один мільйон рядових громадян припадає 6000 банкрутів. У Німеччині на таку ж кількість - 100 000 чоловік.

В українському законодавстві банкрутами можуть бути юридичні особи або суб'єкти підприємницької діяльності. Тому людина, у якої тимчасові фінансові труднощі, може залишитися без майна і при цьому сплачувати залишок боргу до кінця життя. Тому чиновники заговорили про введення процедури банкрутства для звичайних громадян.

Коментують:

Михайло Бродський: «Законопроект про банкрутство фізичних осіб - це законодавче врегулювання заборгованості, як міра соціального забезпечення громадян. Тобто ми таким чином все-таки захищаємо простих людей ».

Павло Міхайліді, арбітражний керуючий: «Якщо ціна на ринку нерухомості падає, кредит брався в еквіваленті 300 тисяч доларів, сьогодні він на ринку коштує 100. 200 тисяч доларів необхідно якимсь чином списувати. Не може бути громадянин довічним банкрутом, тобто працювати по суті на банк ».

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!