Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Найдорожче у світі цуценя
 
5-04-2011, 21:54  Суспільство

Найдорожче у світі цуценя

 
11-місячне цуценя звуть Гонг Донг, що в перекладі з китайської означає Великий куш. Та вже, куш дійсно немаленький, причому не тільки за ціною, але і за розмірами: Гонг Донг важить аж 80 кілограмів, а його висота в холці - близько метра.

0



Китайський мільйонер придбав цуценя породи тибетський мастиф за десять мільйонів юанів, що становить близько півтора мільйона доларів. Таким чином, яскраво-руде цуценя стало найдорожчим псом у світі. За словами заводчика, що займається розведенням тибетських мастифів, ціна на цуценя, яке отримало кличку Гонг Донг, що означає Великий куш, цілком виправдана, тому що в його появі на світ і подальшу турботу було вкладено чимало грошей.

Готовність нового власника Великого куша викласти за собаку астрономічну суму грошей пояснюється тим, що руді тибетські мастіфи сталі в Китаї символом статусності, замінивши в цій якості ювелірні вироби та дорогі автомобілі.

Попередній рекорд вартості для тибетського мастифа був встановлений в 2009 році. Тоді собака цієї породи була продана за суму, що перевищує 600 тисяч доларів. Тибетський мастиф вважається споконвічно китайською породою. За однією з легенд, така собака була у самого Будди. Мастмфи - великі пси, вага яких досягає 100 кілограмів. Шерсть у них така густа, що пса можна тримати на вулиці цілий рік. Ці собаки легко піддаються дресируванню, є хорошими охоронцями, але при цьому не виявляють агресії по відношенню до господарів.
Фото з сайту ukrgazeta.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!