Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Черговий опік язика ... Не мучся - вихід є!
 
21-04-2011, 23:20  Суспільство

Черговий опік язика ... Не мучся - вихід є!

 
В черговий раз, запізнюючись на роботу, обпекли язика? Цілий день страждаєте і не знаєте, що робити? Я знаю, чим вам допомогти:

Черговий опік язика ... Не мучся - вихід є!



Найчастіше, одним з найбільш доступних методів полегшити біль від опіку - це прикласти що-небудь холодне. Це може бути морозиво, шматочок льоду, заморожені фрукти. Та хоч заморожена пельменя, все одно. Головне, щоб ви не засунули в рот те, від чого можна отримати отруєння. Хоча це теж дієвий метод забути про опік! Медики рекомендують при опіку йогурт, але він теж повинен бути холодний.

Шукайте продукти або мазі, що містять бензокаїн, який є наркозом і часто продається для лікування виразки ротової порожнини. Також підійдуть краплі від кашлю, що містять бензокаїн та / або ментол. Ментол, як бензокаїн, діє як місцевий анастезік. Прошу вас, перш ніж вжити той чи інший продукт, прочитайте, чи можна його вживати всередину.

Поки ранка гоїться, намагайтеся триматися подалі від кислих продуктів, наприклад, від помідорів, цитрусових і соків, виробів з оцтом і т. д. Також від таких продуктів, як солоні чіпси, так як такі продукти будуть дратувати обпалену ділянку язика.

Якщо рана досить серйозна, то вірним кроком буде відправитися до лікаря, а не займатися самолікуванням.

За матеріалами zdoroviymir.com

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!