Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Сучасні українські революціонери окупували соціальні мережі
 
10-06-2011, 00:44  Суспільство

Сучасні українські революціонери окупували соціальні мережі

 
У влади є шанси уникнути сплеску протестних настроїв у суспільстві


Сучасні українські революціонери окупували соціальні мережі




В Україні безліч людей, які поділяють революційні настрої, але більша частина суспільства відчуває неприйняття і апатію по відношенню до політики. Про це в ексклюзивному коментарі кореспонденту "Багнета» розповів політолог Володимир Фесенко, відповідаючи на запитання про можливість повторення в Україні революції найближчим часом.

«Історичний досвід говорить, що революції ходять парами ... Якщо революція не вирішила тих завдань, які ставили її учасники, її організатори, то вона може повторитися. В українському суспільстві і зараз є прихильники революційних поглядів. Подивіться Інтернет, Facebook та інші соціальні мережі. Там повно прихильників революції, особливо серед молоді, яка завжди більш емоційна й радикальна. Є безліч опозиційних настроїв. Але станеться революція чи ні, залежить не тільки від радикальних настроїв в суспільстві, а й від самої влади », - вважає Фесенко.

Якщо влада буде ефективно вирішувати соціально-економічні проблеми, «якщо не буде скупитися, буде ділитися з простими українцями», то соціальну напругу може бути знято.

Але якщо верх візьме "економічний і політичний егоїзм», то, як показав досвід багатьох країн, в тому числі і півдня Європи, політична ситуація може різко змінитися.

Але, на думку Фесенка, в українському суспільстві в цілому панують не ті настрої: «У суспільстві багато апатії, є і неприйняття, високий рівень недовіри до політиків, але основне це апатія. Замикання у своїй соціальній шкаралупі, коли люди зосереджені на вирішенні своїх проблем ".

Олена Архипова

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!