Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » У Житомирі комунальне підприємство хоче здати на металобрухт КамАЗ, димову трубу та частину газопроводу
 
13-01-2012, 05:34  Суспільство

У Житомирі комунальне підприємство хоче здати на металобрухт КамАЗ, димову трубу та частину газопроводу

 
Комунальне підприємство «Житомиртеплокомуненерго» планує списати КамАЗ, димову трубу і газопровід. Проекти відповідних рішень виконкому розміщені на сайті Житомирської міської ради.

'У


«Житомиртеплокомуненерго» хоче зняти з обліку підприємства, військкомату, УДАІ УМВС України в Житомирській області та внести зміни до переліку комунального майна міської ради автомобіль КамАЗ 5410 - сідельний тягач-Е, випуску 1978 року, балансовою вартістю 8947грн.

Списаний автомобіль планують розібрати, придатні до реставрації та використання деталі, вузли і агрегати оприбуткувати на склад і використовувати як оборотний ремонтний фонд, непридатні - здати на металобрухт.

Також виконавчий комітет Житомирської міської ради планує дозволити комунальному підприємству "Житомиртеплокомуненерго" списати і зняти з обліку підприємства основні засоби (необоротні активи), які вже фізично зношені і непридатні для подальшого використання у виробництві. А саме: трубу димову металеву з котельнею на вул. Селецькій, 5, яка знаходиться в експлуатації з 1985 року, а також надземний газопровід по вул. Жуйка, 12, від будинку ГРП до приміщення котельні, 1987 року побудови.

Списане обладнання та майно планують розібрати, придатні до реставрації та використання деталі, елементи вузлів (матеріали) оприбуткувати на склад і використовувати, як оборотний ремонтний фонд, непридатні - здати на металобрухт або в утилізацію.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!