Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Життя в Новому 2010-ому році стане ще дорожчим!!!
 
30-12-2009, 11:56  Суспільство / Влада / Господарство

Життя в Новому 2010-ому році стане ще дорожчим!!!

 
'Життя

У Житомирі в 2010 році виростуть ціни на оплату житлово-комунальних послуг.

Вчора, 29 грудня, у прес-центрі Житомирської міської мерії відбулася прес-конференція з питань діяльності «Житомиртеплокомуненерго».

Як стало відомо, на прес-конференції піднімалися питання щодо підвищення тарифів на оплату житлово-комунальних послуг до 2010 року.

У прес-конференції взяли участь заступник міського голови Олександр Марцун, директор КП «Житомиртеплокомуненерго» Сергій Кондратюк, директор ОПТМ «Житомиртеплокомуненерго» Віталій Сташенко.

«Тарифи будуть коригуватися відповідно до чинного законодавства. Мінімальна заробітна плата буде збільшуватися в 4 етапи, отже, зростуть ціни на енергоносії та житлово-комунальні послуги», - прокоментувала питання про підвищення тарифів начальник управління житлового господарства Світлана Пивоварова.

«Тарифи будуть економічно обґрунтованими», - повідомив директор «Житомиртеплокомуненерго» Віталій Сташенко.

Він також повідомив, що заборгованість споживачів перед «Житомиртеплокомуненерго» становить понад 20 млн. грн. Зокрема, населення заборгувало 18 млн. 445 тис. грн., бюджетні установи - 395 тис. грн., інші споживачі - 1 млн. 576 тис. грн.

'Життя

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!