Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Літні фрукти - фактор ризику?
 
10-07-2011, 21:34  Медицина

Літні фрукти - фактор ризику?

 
У літній період на ринку - роздолля! Різні кольори апетитного товару радують око. Тут вся райдужна палітра: полуниця, абрикос, перець, салат, слива, баклажани.

Літні фрукти - фактор ризику?



Від такого достатку навіть слинки течуть! Але навіть "дари природи", які є найбільш корисними можуть завдати шкоди організму.

Одне з відомих всім правил здорового харчування - вживати менше солоного і копченого, жирного, солодкого, а замість цього вживати фрукти й овочі, ягоди. Це правило, як і всі, має виключення.

Сирі овочі містять меншу кількість калорій, але зате більше мінеральних речовин і вітамінів.

Але потрібно враховувати особливості свого організму. Безліч овочів не можна вживати в сирому вигляді при виразці дванадцятипалої кишки і шлунку, а також при гастриті.

Але є відмінний альтернативний варіант - приготування овочів на пару: у такому разі залишиться безліч корисних речовин і усунеться подразнюючу дію на травний тракт.


За матеріалами: receptkulinar.ru

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!