Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Три ківі в день сприяють запобіганню хвороб
 
1-10-2011, 16:16  Медицина

Три ківі в день сприяють запобіганню хвороб

 
Корисні властивості ківі перевершили всі очікування дослідників. Японські вчені за результатами досліджень назвали його одним з найбільш корисних фруктів.

0



За кількістю антиоксидантів ківі обійшли таких «монстрів здорового харчування» як апельсини, грейпфрути, мандарини та яблука.

Вчені з університету Токіо ретельно вивчили корисні властивості ківі двох сортів - жовтий і зелений - і прийшли до висновку, що поліфеноли - антиоксиданти, що містяться в цьому фрукті, надають безцінну користь організму людини.
У ході дослідження добровольці з'їдали по три ківі в день, після чого біологи тестували рівень антиоксидантів в їх організмах.

"Ківі може запобігти розвитку захворювань, викликаних окислювальним процесом", - резюмували японські вчені, які опублікували результати своїх досліджень у журналі біологічних і фармацевтичних бюлетень.

Як відомо, окислювання руйнує клітини організму, але антиоксиданти здатні з цим боротися.

Окислювальні процеси вважаються однією з причин багатьох захворювань, включаючи атеросклероз, серцеву недостатність, рак, передчасно старіння, хвороби Альцгеймера і Паркінсона.

За матеріалами: Доктор Пітер

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!