Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Недосипання небезпечне для жінок!
 
8-04-2011, 23:15  Суспільство

Недосипання небезпечне для жінок!

 
Вивчивши стан 210 чоловіків і жінок середнього віку, медики прийшли до висновку, що хронічне недосипання більш небезпечно для жінок, ніж для чоловіків. У дослідженні, результати якого опубліковані в спеціалізованому журналі "Мозок, поведінка і імунітет", наголошується, у 40 відсотків учасників експериментів виникали труднощі при відході до сну: їм було потрібно приблизно 30 хвилин на те, щоб заснути і, крім того, вночі вони частіше прокидалися , пише sunhome.ru.

Недосипання небезпечне для жінок!



Порівнюючи стан чоловіків і жінок з цієї групи, дослідники з Університету Дьюка прийшли до висновку, що у жінок з порушеним режимом сну значно вище ризик серцево-судинних захворювань та виникнення діабету другого типу.


"Сон - це основа здоров'я, гарантія відновлення організму", - зазначив, коментуючи результати дослідження, директор Центру вивчення сну і людської поведінки при Університеті Калгарі Чарльз Семюел.
За матеріалами E-NEWS

Создайте свой бизнес в интернете, не дорогая оренда интернет магазина на нашем сайте. И Вы можете иметь доходы.

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!