Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » BUKI – те, що необхідно для блискучого викладання!
 
14-12-2018, 12:43  Освіта

BUKI – те, що необхідно для блискучого викладання!

 

Дієві вказівки для бажаючих займатися репетиторством.


Виникло бажання викладати? Не знаєте, які початкові дії? Як оформити профіль, щоб на нього вибудувалась онлайн-черга з майбутніх учнів? Вихід є! Наші знання допоможуть тобі.


СЕО і співзасновник BUKI Вадим Синжерецький поділився правильними кроками заповнення анкети і створення чудового профайлу викладача. Про стартап заснування ми вже писали. В наш час BUKI – чи не найбільший ресурс для знаходження репетитора і, в то же час, фундамент, який єднає вчителів та людей всіх фахів.


Які напрями є на платформі? Хто може стати вчителем?


BUKI – не просто вебсайт, що займається об’єднанням вчителів зі шкільних дисциплін. Тут наявні більш як 140 відгалужень. З-поміж них є курси рівня університету, дисципліни, які викладають в школах, іноземні мови, різноманітні творчі зайнятості: музичні, танцювальні, живописні, гра на гітарі, тощо. Ще тут знайдете фахові галузі: юриспруденції, маркетингу, програмування.


Репетиторством можуть займатися всі, хто має здібності, мають бажання і знають, як передати свої професійні напрацювання на сайті BUKI. В той же час не є обов’язковою вимогою бути вчителем чи викладачем за освітою. Хоч варто зазначати, що це дуже важливо. Цю умову учні враховують з особливою прискіпливістю.


Як необхідно вводити анкетні дані? На чому слід суттєво зупинятися?


Перший етап – звичний та відомий кожному. Це реєстраційний процес. Після того, як зареєструвався, варто внести анкетні дані та висвітлити найліпші, найкращі грані свого професійного та особистісного розвитку. Необхідність цього у переконанні майбутніх учнів у вашій освіченості та обізнаності з предмету.


Що саме варто прописувати в профайлі? Як проходить вся процедура заповнення?


Анкетні дані доведеться заповнити у декілька важливих, необхідних етапів. Перший– найлегший. У ньому треба вказати способи зв’язку з вами.


BUKI – те, що необхідно для блискучого викладання!


Наступним кроком буде вказування дисциплін і цінової політки.


BUKI – те, що необхідно для блискучого викладання!


Тут вкажіть підготовчі напрями, чи дисципліни, якими можна буде оволодіти з вашою допомогою. Кожній такій дисципліні у обраному списку варто співвіднести рівні підготовки, що в повному обсязі відповідають саме Вам, вашому періоду навчання та викладання.


Наступний етап – інформаційні дані про освіту, тренінги і т.д. Додайте заклад вищої освіти, де ви навчались, період цього навчання, та освітній рівень кваліфікації. Перевагою буде прикріплення сертифікатів, дипломів та інших відзнак. Вони лише підтвердять ваш авторитет та освітній престиж.



Далі слідує розділ про «Допоміжні дані». Тут можна створити невеличку розповідь про та термін вчителювання.


BUKI – те, що необхідно для блискучого викладання!


На цьому етапі є чудова нагода прикріпити привітання у відео-форматі з посиланням на YouTube. Майбутні учні заздалегідь познайомляться зі своїм потенційним викладачем.


Наступний етап – дані про час і місце, де буде зручно займатися обом сторонам.


BUKI – те, що необхідно для блискучого викладання!


Останній етап – графік уроків Вашого підлеглого . Виглядає ніби невеликий календар. Зеленими комірками відмічено завантаженість викладача.


BUKI – те, що необхідно для блискучого викладання!


Коли анкету буде у повному обсязі та успішно заповнено, її буде надіслано на узгодження нашим менеджерам по співпраці з викладачами. Їх робота полягає у прискіпливій перевірці даних репетитора. Трапляється, що їм необхідно виправити помилки різного характеру, узгодивши, за необхідності, їх з викладачем.


Якщо все добре, менеджери підтверджують анкету, а після вона направляється до основного каталогу на платформі та відображається разом з усіма репетиторами для перегляду учнями.


Чи є ще інші сильні сторони платформи BUKI?


Наша платформа дозволяє вчителям, викладачам, які бажають займатися індивідуальним викладанням поширювати свої знання, уміння, навички та напрацювання отримуючи у відповідь грошову винагороду.


Скріншоти узяті з сайту BUKI


Джерело https://vseosvita.ua/


Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!