Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Оселедець, святкуємо з користю для здоров'я!
 
7-01-2012, 08:03  Суспільство

Оселедець, святкуємо з користю для здоров'я!

 
Як відомо, оселедець є відмінним джерелом білка, необхідного для відновлення, а також зростання тканин. Крім того, оселедець багатий вітамінами (В12 і D), мінералами (залізо і селен), а також жирними Омега-3-кислотами, які беруть участь у великій кількості метаболічних процесів.

'Оселедець,



Завдяки селену, який є потужним оксидантом і міститься в оселедці, вживання м'яса оселедця сприяє зниженню кількості продуктів окислення у плазмі.

Жирні Омега-3-кислоти, що містяться в оселедці, роблять благотворний вплив на всю серцево-судинну систему, а також підтримують нормальний розвиток клітин мозку і органів зору у ембріона. Крім того, ці кислоти також корисні при деяких захворюваннях шкіри (наприклад, псоріазі).

Зміст оселедцевого жиру сприяє зменшенню жирових клітин (адипоцитів), що зменшує ризик розвитку діабету II типу. А завдяки наявності жирних Омега-3 кислот, що входять до складу риб'ячого жиру, оселедець є дуже корисним продуктом, який робить благотворний вплив на організм. Крім цього, оселедець сприяє зростанню вмісту в організмі, так званого, «хорошого холестерину».
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!