Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » «Пивний» соус підкреслить смак шашлику
 
4-06-2011, 22:34  Суспільство

«Пивний» соус підкреслить смак шашлику

 
Якщо майбутні вихідні ви плануєте провести за містом і при цьому приготувати шашличок, вам стане в нагоді рецепт незвичайного соусу

0



Як стверджує шеф-кухар заміського клубу «Розгуляєво» Євген Песин, який і поділився цим секретним рецептом: «Цей незвичайний соус підкреслить смак будь-якого м'ясного виробу». А родзинкою цього соусу є звичайне пиво, яке частіше за все беруть з собою на природу всі відпочиваючі, повідомляє сайт «Їмо зі смаком».

Отже, для приготування соусу під шашличок необхідно приготувати цибулю, гострий маринований перець, зелень, 1 ст. ложку томатної пасти і 1 склянку пива. Маринований перець подрібнюємо (краще це зробити вдома і в рукавичках - прим.). Цибулю очищаємо і як можна дрібніше нарізаємо. Зелень теж подрібнюємо. Змішуємо всі інгредієнти, солимо, додаємо томатну пасту і пиво. Все ретельно перемішуємо і подаємо до шашликів.

До речі, як розповіла керівник кулінарного проекту «Їмо зі смаком» Світлана Наумова, поливати шашлички під час приготування можна не тільки водою або вином, а й пивом. Це додасть страві приємну «хмільну» нотку.
За матеріалами «Багнет»

Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!