Меню навігації
Календар новин
Популярні статті
Архів новин
Наше опитування
•  » » Фісташки зміцнять судини і врятують серце
 
6-01-2012, 08:28  Суспільство

Фісташки зміцнять судини і врятують серце

 
Згідно з результатами дослідження, проведеного американськими вченими, фісташки сприяють зміцненню судин, а також знижують ризик виникнення серцево-судинних захворювань.

'Фісташки



Вчені з університету штату Пенсільванія та Центру дослідження харчування людини USDA Beltsville з'ясували, що позитивні якості фісташок полягають в харчових волокнах і біологічно активних речовинах, що містяться в них, таких, як фітостероли.

Як відзначають дослідники, майже 90% жирів, які містяться в фісташках - це корисні жири ненасиченого типу, що істотно знижують рівень холестерину.

Крім того, у фісташках містять 8 поживних речовин, серед яких тіамін, мідь, марганець, калій, вітамін В6, магній і фосфор, пише NEWSru.co.il.

Американські лікарі рекомендують включати фісташки в раціон харчування, в тому числі для тих, хто прагне схуднути.

Як повідомляв MIGnews.com.ua, фісташки допомагають регулювати надходження калорій і контролюють апетит. Фахівці з Університету Східного Іллінойсу (США) з'ясували, що вживання горіхів-фісташок допомагають утримувати нормальну вагу тіла й утримувати відчуття ситості протягом дня.
Информация
 
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
Новини партнерів
Випадковий Анекдот
Відеоблок
•   2009-2014 © Zhitomir City News При копіюванні матеріалів нашого сайту 2012. гіперпосилання на Zhitomir City News. Обов'язкове!